Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pácolásnál elég csak rákenni,...

Pácolásnál elég csak rákenni, vagy áztatni kell a húst?

Figyelt kérdés
a receptnél azt írja, kenjem rá, és hagyjam 1-2 napig. Akkor csak rákenyem, majd hagyom? vagy áztassam az olajos lében?
2013. jún. 20. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Jól dörzsöld bele a húsba . és mehet a hütőbe..
2013. jún. 20. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

és arról mi a véleményed, hogy bizonyos pácnál 48 órát ír elő? 24 kevés neki?


hagymás olajos borsos pácról van szó.

2013. jún. 20. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi mindig úgy csináljuk a pácolást a húsoknál, hogy jól befűszerezzük, befokhagymázzuk, bemustározzuk, ezek az opciók nem mindegyik féle húsnál történnek meg. Aztán szépen leöntjük étolajjal, hogy ellepje és betesszük a hűtőbe max 1 napra vagy egy éjszakára. Egyszer-kétszer átforgatjuk. Aztán jöhet a hús sütés! :) :D
2013. jún. 20. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!