Pácolásnál elég csak rákenni, vagy áztatni kell a húst?
Figyelt kérdés
a receptnél azt írja, kenjem rá, és hagyjam 1-2 napig. Akkor csak rákenyem, majd hagyom? vagy áztassam az olajos lében?2013. jún. 20. 11:56
1/3 anonim válasza:
Jól dörzsöld bele a húsba . és mehet a hütőbe..
2/3 A kérdező kommentje:
és arról mi a véleményed, hogy bizonyos pácnál 48 órát ír elő? 24 kevés neki?
hagymás olajos borsos pácról van szó.
2013. jún. 20. 12:11
3/3 anonim válasza:
Mi mindig úgy csináljuk a pácolást a húsoknál, hogy jól befűszerezzük, befokhagymázzuk, bemustározzuk, ezek az opciók nem mindegyik féle húsnál történnek meg. Aztán szépen leöntjük étolajjal, hogy ellepje és betesszük a hűtőbe max 1 napra vagy egy éjszakára. Egyszer-kétszer átforgatjuk. Aztán jöhet a hús sütés! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!