Milyen fűszer illik a tejszínes-zöldségkeverékes csirkemellhez?
Holnap szeretnék csinálni ilyet. Nem sütőben, hanem csak simán a gázon. Megpirítom a csirkemell csíkokat, belerakok mindenféle zöldséget (fagyasztott mexikói zöldségkeverék, konzerv kukorica), aztán főzőtejszínnel összefőzöm és rizzsel tálalom.
Azt nem tudom hogy són és borson kívűl milyen fűszer illik még bele (van itthon: oregano, bazsalikom, majoranna), valamint van sajt is itthon és egy kevés szeletelt füstölt sajt is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Fokhagyma az nagyon jó bele és amiket felsoroltál abból talán a bazsalikom.
Bár én csak fokit szoktam
Ha egy raguszerű lesz, alá piríthatsz egy kis füstölt sovány szalonnát, egy kisfej finomra vágott hagymát a szalonna mellet halványra. nagyon ízletes lesz tőle. persze, akkor nem a füstölt sajt menne rá.
fűszerként én is a bazsalikomot tenném még rá.
A bazsalikom és a fokhagyma isteni együtt. Sajtból parmezán vagy mozzarella megy mellé.
Az oregano sem rossz amúgy. A majoranna inkább krumplira való.
Csirkéhez kitűnő még a rozmaring, chili, tárkony, curry, citrom, gyömbér, kakukkfű, koriander is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!