A kelt tésztát le lehet fagyasztani? Ha igen, milyen állapotában? Amikor már lehetne betenni a sütőbe vagy kelesztés előtt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 15:48
1/4 anonim válasza:
kelesztés után ,és csak ugy ha kicsit elő van sütve .
2/4 anonim válasza:
Bármelyik állapotban lefagyaszthatod.Ha kelesztés előtt, akkor kiengedés után kell keleszteni, ami kicsit tovább tart, merthogy hideg a tészta.Ha kelesztés után, akkor egy kicsit át kell gyúrni kiengedés után, és rövid ideig újra keleszteni. De megsütve is fagyasztható, azonban kiengedés után hamarabb kiszárad, tehát egyszerre csak annyit engedtess fel, amennyi elfogy.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2013. jún. 19. 16:41
4/4 Bogarszemu válasza:
en ugy szoktam, hogy az elso kelesztes utan atgyurom es mehet a fagyra. Mikor kiveszem, megformalom a tesztat (en pizzatesztat szoktam nagyobb mennyisegben csinalni s felet fagyasztom) es ujra kelesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!