1/23 anonim válasza:
Pörkölt nokdilivel, de mivel már megint "családi" (nem nevezném ezt családnak) balhé van, így sztem inkább elhúzok valahova.
2/23 anonim válasza:
Ma gulyásleves lesz pulykahúsból, új répából és krumpliból.
Utána mákosguba rétegezve úgy hogy alulra a tejes kifli megszórva vaniliáscukorral, majd mákkal és egy sor meggy utána mégegyszer ugyanígy a tetejére pedig ebből kerül pürészerűség még. Ez vaniliafagyival lesz majd tálalva.
Vacsorára pedig baconbe tekert csirkemáj, puha friss kenyér és kovászos uborka lesz.
3/23 anonim válasza:
Tyúkhúsleves répával grízgaluskával, sült tyúkhusi szerintem burgonyapürével.
Nekem pedig igy a diétám utolsó napján rizs sült csirkemájjal :))
4/23 A kérdező kommentje:
Nah ezek pont azok az ételek amire gondoltam én :)
2013. jún. 16. 08:45
5/23 A kérdező kommentje:
Marha stefánia van itthon. Vadas mártás?
2013. jún. 16. 08:45
6/23 anonim válasza:
Nálunk szakrális módon legyilkolt állat belső szervei rizzsel elkeverve, saját belébe visszatöltve lesz ebédre, bizonyára tepsis burgonyával.
Vagy lapos hús, sárga leves kombó...
7/23 anonim válasza:
Tegnapról maradt csirkeragu leves, ma csinálok mellé rántott tököt, majonézes-kapros rizssalátával.
8/23 anonim válasza:
Tegnapról maradt : harcsa halászlé ,mézes krémes
10/23 anonim válasza:
Strana indulunk : sült hekk ha már ott vagyunk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!