Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nállatok mi a hétvégi menü?...

Nállatok mi a hétvégi menü? (reggeli, ebéd, vacsora)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Reggeli . tojás rántotta

ebéd nem volt

vacsira . rakott kelkáposzta / holnap a maradék rakott kel /

Vasárnapi reggelit még nem tudom

2013. ápr. 27. 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli vajas piskóta volt karamell krémmel es tejszínhabbal. Ebéd tegnaptól rakott karfiol. Vacsora szines csirke lesz -piros, zöld es sárga kaliforniai paprika, zöldborsó es gomba- rizzsel. Holnap valami szendvics reggelire. Ebédre karfiolkremleves sajtos piritossal, rántott csirkemell, rantott sajt tepsiben sült zöldséges krumplival. Vacsorára hamburger.
2013. ápr. 27. 16:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nálunk csak felnőttek vannak a családban a reggeli és a vacsora fakultatív, mindenki magának készíti abból amit a hűtőben/kamrában talál! A mai ebéd zöldségleves, paradicsomos káposzta, fasírt volt. Holnap húsleves, tócsnis csirkemell, kukoticás rizs, savanyúság, plusz nutellás croissant lesz.
2013. ápr. 27. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: Kávé, kaukázusi kefir

Ebéd: zöldbabfőzelék, bundás kenyérrel és virslivel

Vacsora: ugyanaz lesz mint az ebéd

2013. ápr. 27. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: frissen sütött bagettböl szendvics, sonkával, sajttal, jégsalátával, póréval, uborkával és retekkel, hozzá tejeskávé

Ebéd: zöldségleves csirkeszánnyal, lecsós szelet tésztával/krumplipürével. Desszertnek madártej

Vacsora: a legtöbb esetben kihagyjuk.

Mellesleg a nálatok EGY l-lel irandó!

2013. ápr. 27. 16:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Reggelizni nem szoktam

Ebédre volt még tegnapról egy kis tojásos tészta és mivel akkorra készen lett a holnapi zúza-pörkölt, így kénytelen voltam "bemeózni". :)))

Vacsira még nem tudom, gondolom megsütök pár szem krumplit, régen ettem már + tükörtojást. Nem tudom.

2013. ápr. 27. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk (egy l-el írandó!) ma reggelire friss péksütik voltak sajttal, salátákkal, mellé kávét iszogattunk, utána egy kis áfonyát ettünk. Ebédre gombakrémleves snidlinggel megszórva, grillnyársak ropogós kenyérrel. Vacsorára nem tudom, szerintem fakultatív :) nekem valószínűleg marad a gyümölcs, mert nagyon rá vagyok kattanva.

Holnap reggelire frissen sült házi croissant vajjal, ebédre sváb sajtos nokedli vajban pirított hagymával, vacsorára... szerintem a feketeerdő-torta, amit a párom kért, hogy készítsek holnapra :)

2013. ápr. 27. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Reggelire bukta, tejjel. Délben grilleztünk: baconbe tekert virslit,csirkemellet,halat,spárgát és voltak hozzá zöldségek,mint paradicsom,póráhagyma,paprika,uborka,stb. Mellé a közeli cukrászdából hozattunk egy kis sütit (Japán meggyes torta,dobos torta,Szatmáry szilva torta.) Vacsorára kefír gyümölccsel. :)
2013. ápr. 27. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Most nagyon kevés a pénz, meg amúgy sem vagyok olyan jóba anyummal, ő a munkahelyén eszik ebédet és vacsorát, reggelire meg egy kefír szokott enni almávaé azt mindig a boltba veszi meg a sarki abc-be ezért ő nem fő soha. Én a suliban eszek, tízórai, ebéd, uzsonna ezért az uzsonna az nekem a vacsorám, meg szoktam hazahozni mert szokott maradni. Hétvégén nincs melwg kaja, mert mindeig hétvégén is dolgozik és eszik meleg ételt én meg általában ami van itthon-ha van, mert nem nagyon szokott lenni.

Ezért ma ettem reggelire egy üres zsemlét tejföllel megkenve.

Vacsorára meg egy üres zsemlét lekvárral.

Ennyi volt éhes vagyok de nincs semmi más. Van itthon dió, de arra alergiás vagyok.

2013. ápr. 27. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Szombat reggel: tepertőkrémes kenyér, újhagyma

Ebéd: keksz, joghurt, gyümölcsök

Vacsora: slambuc bográcsban

Vasárnap reggel: rántotta, graham kenyér

Ebéd: ugyanaz lesz, mint tegnap

Vacsora: fokhagymás csirke római tálban krumplival, zöldségekkel.

2013. ápr. 28. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!