Nállatok mi a hétvégi menü? (reggeli, ebéd, vacsora)
Reggeli . tojás rántotta
ebéd nem volt
vacsira . rakott kelkáposzta / holnap a maradék rakott kel /
Vasárnapi reggelit még nem tudom
Reggeli: Kávé, kaukázusi kefir
Ebéd: zöldbabfőzelék, bundás kenyérrel és virslivel
Vacsora: ugyanaz lesz mint az ebéd
Reggeli: frissen sütött bagettböl szendvics, sonkával, sajttal, jégsalátával, póréval, uborkával és retekkel, hozzá tejeskávé
Ebéd: zöldségleves csirkeszánnyal, lecsós szelet tésztával/krumplipürével. Desszertnek madártej
Vacsora: a legtöbb esetben kihagyjuk.
Mellesleg a nálatok EGY l-lel irandó!
Reggelizni nem szoktam
Ebédre volt még tegnapról egy kis tojásos tészta és mivel akkorra készen lett a holnapi zúza-pörkölt, így kénytelen voltam "bemeózni". :)))
Vacsira még nem tudom, gondolom megsütök pár szem krumplit, régen ettem már + tükörtojást. Nem tudom.
Nálunk (egy l-el írandó!) ma reggelire friss péksütik voltak sajttal, salátákkal, mellé kávét iszogattunk, utána egy kis áfonyát ettünk. Ebédre gombakrémleves snidlinggel megszórva, grillnyársak ropogós kenyérrel. Vacsorára nem tudom, szerintem fakultatív :) nekem valószínűleg marad a gyümölcs, mert nagyon rá vagyok kattanva.
Holnap reggelire frissen sült házi croissant vajjal, ebédre sváb sajtos nokedli vajban pirított hagymával, vacsorára... szerintem a feketeerdő-torta, amit a párom kért, hogy készítsek holnapra :)
Most nagyon kevés a pénz, meg amúgy sem vagyok olyan jóba anyummal, ő a munkahelyén eszik ebédet és vacsorát, reggelire meg egy kefír szokott enni almávaé azt mindig a boltba veszi meg a sarki abc-be ezért ő nem fő soha. Én a suliban eszek, tízórai, ebéd, uzsonna ezért az uzsonna az nekem a vacsorám, meg szoktam hazahozni mert szokott maradni. Hétvégén nincs melwg kaja, mert mindeig hétvégén is dolgozik és eszik meleg ételt én meg általában ami van itthon-ha van, mert nem nagyon szokott lenni.
Ezért ma ettem reggelire egy üres zsemlét tejföllel megkenve.
Vacsorára meg egy üres zsemlét lekvárral.
Ennyi volt éhes vagyok de nincs semmi más. Van itthon dió, de arra alergiás vagyok.
Szombat reggel: tepertőkrémes kenyér, újhagyma
Ebéd: keksz, joghurt, gyümölcsök
Vacsora: slambuc bográcsban
Vasárnap reggel: rántotta, graham kenyér
Ebéd: ugyanaz lesz, mint tegnap
Vacsora: fokhagymás csirke római tálban krumplival, zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!