A télre eltett lecsóra csak rá kell ütni a tojást, vagy még kell főzni elötte?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 12:29
1/5 anonim válasza:
Te tetted el nem? Akkor tudod, hogy mennyire van megfőzve. Amit én teszek el az csak össze van forralva (azért, hogy ne essen szét teljesen ha pl. húsba rakom) azt főzni kell még. De nem tudom a tiéd milyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem én tettem el.Ha ilyenre vetemednék,akkor tudnám azt is szerintem,hogy meddig főzzem:D
2009. okt. 10. 12:36
3/5 igabcsy válasza:
Attól függ, hogy tetted el.
Ha főzted és üvegben tetted el és hagyma is van benne akkor csak rá kell ütni a tojást.
A boltban készett vásárolt üveges lecsókban általában nincs hagyma. Azok alá szoktam sütni jó sok hagymát, beleöntös a lecsót felforralom és rásütöm a tojásokat.
De én szoktam eltenni fagyasztóba is, összeszelt nyers paprikát, egész paradicsomot. Ilyenkor a paprikát nem engedem, hogy teljesen löttyre kiolvadjon, csak annyira, hogy éppen szét essen, és ugyanúgy készítem el a lecsót mintha friss lenne.
4/5 anonim válasza:
Anyukám úgy csinálja,hogy siimán tojás nélkül megcsinálja a lecsót,berakja müanyagba,és be a fagyasztóba.Kiveszi,úgyanúgy megmelegíti,és az én apum nagyon szereti csak tojással.Szóval a megmelegített lecsóhoz hozzátöri a tojást,és úgy kevergeti:]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!Aztán megcsináltam ránézésre.Kicsit még főzögettem és kellet is neki!Jó lett!
2009. okt. 10. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!