Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pogácsa tésztáját mindenképp...

A pogácsa tésztáját mindenképpen meg kell kenni hajtogatásonként?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:

én nem szoktam ,csak hajtogatás után kennem meg .

de ez a pogácsa tésztájátol is függ .

2013. jún. 12. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt szoktam csinálni, de már nincs ennyi időm pepecselni vele.

2013. jún. 12. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A kenésnek az a szerepe, hogy nem engedi összetapadni a tésztarétegeket sütés közben, ettől lesz szép, leveles a végeredmény. Ha ez nem fontos szempont, akkor nem kell kenni :)
2013. jún. 12. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!