A pogácsa tésztáját mindenképpen meg kell kenni hajtogatásonként?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 13:31
1/3 anonim válasza:
én nem szoktam ,csak hajtogatás után kennem meg .
de ez a pogácsa tésztájátol is függ .
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt szoktam csinálni, de már nincs ennyi időm pepecselni vele.
2013. jún. 12. 13:48
3/3 anonim válasza:
A kenésnek az a szerepe, hogy nem engedi összetapadni a tésztarétegeket sütés közben, ettől lesz szép, leveles a végeredmény. Ha ez nem fontos szempont, akkor nem kell kenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!