Ha leveles pogácsát csinálok, szaggatás után hogyan gyúrjam össze a tésztát, hogy ugyanolyan szép maradjon?
Figyelt kérdés
Mert ugye ha kör alakúra akarom az egészet, akkor a végén ilyen kis tésztafoszlányok maradnak, amiket megint össze kellene gyúrni. Ilyenkor összegyúrhatom, és folytathatom a szaggatást, vagy megint nekiállhatok hajtogatni, mint az őrült?2013. máj. 25. 19:45
1/3 anonim válasza:
Én össze szoktam gyúrni , és csak nagyobb darabokban teszem a pogácsa mellé . Az unokáim odavannak a maradék sütiért , az fogy el legelőször .
2/3 anonim válasza:
amit így gyúrsz, az egyre lisztesebb, tehát szárazabb is lesz.
ha nem muszáj, ne gyúrd újra, hanem süsd meg így
3/3 anonim válasza:
Én össze szoktam gyúrni, kinyújtom kicsit és szaggatom, nem hajtogatok újra, nekem ezek ízlenek legjobban, persze igyekszem minél kevesebb "hulladékot" gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!