Vásároltatok már pl vaterán tupperware terméket? Olcsóbb úgy nézem, de vajon jó is? Ugyanolyan?
Sziasztok!
Azt néztem, hogy egyes dolgok fele annyi mint amúgy.
Hogy éri meg nekik? Ugyanolyanok, eredetiek? Vásároltaok már a vateráról ilyeneket?
Tudom, hogy a kínai is lehet jó :) egyébként 1 db tupper cuccom van :), csak nézegettem az árakat.....
Használhatók, de ízléstelenül drágák.
Ár-érték aránya finoman szólva alacsony.
Szerintem felejtős.
Első válaszoló:
értem, ezek szerint akkor ezeket még nem hamisítják :)
mondjuk nem tudom a garanciát hogy lehet érvényesíteni vaterán keresztül, mert ha pl 2 év múlva lesz valami baja az edénynek vagy akárminek, már lehet abbahagyja a vaterát vagy a tuppert. De valóban találtam olyan hírdetést ahol rendesen megvan a garancia.
Ha még aktuális a kérdés, én szoktam a vaterán tupperware cuccokat venni (bár csak 2 már többszörösen kipróbált eladótól). Soha semmilyen gond nem volt velük. Mind eredeti, vadonat új, eredeti csomagolásban. A garancia érvényesítésével nekem egyszer volt dolgom, ami akkor a következőképp zajlott:
kerestem egy tanácsadót a városunkban, akihez el tudtam vinni személyesen a több éve használt konzervnyitómat. Ő átvette (előtte nem ismertem, nem kért számlát, semmit) és elvitte a "központba", ahol bevizsgálták, hogy miért nem vág rendesen, illetve hogy rendeltetésszerűen használtam-e, végül kb. egy hónap múlva megkaptam a vadi új konzervnyitómat. ennyi. Ha eredeti a termék, mindegy, hogy kitől és mikor vetted, ők cserélik, mert ezt garantálják a termékeikre.
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a tupperware termékekkel, szerintem nyugodtan vásárolj: pl. rizsfőzö, mikrokanna, tésztafőző.. ezekben tuti nem fogsz csalódni. Ha érdekel az én bejáratott eladóim neve, privátban szívesen elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!