Mit tegyek a tortilla tésztába, hogy ne törjön?
Figyelt kérdés
Tettem bele lisztet, olajat, sót, cukrot.
Az íze jó, de nagyon könnyen törik.
2013. jún. 11. 11:59
1/3 anonim válasza:
Rögtön sütés után fóliázd be ,igy nem szikkad ki,nem törik.Így hagyd kihűlni.
2/3 anonim válasza:
En szoktam beletenni egy kis élesztõt és sütõport és vizet. Sohasem töredezik, és hagyom pihenni a tésztát.
Mégcsak letakarni sem szoktam.
3/3 anonim válasza:
Ezzel a recepttel,ahogyan készitetted még fel sem emelkedik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!