Vizes a rakott krumpli, miért?
Figyelt kérdés
Krumpli, főtt tojás, kolbász, és a rétegek között tejföl, a legtetején pedig reszelt sajt; ebből áll az általam készített rakott krumpli. A tegnap esti rettentően vizes volt, állt a tálban, vajon mitől lehet? Mit ronthatok el?2013. jún. 11. 08:47
11/17 anonim válasza:
Nekem az vált be a tejfölnél ,hogy 1tojás sárgáját elkeverek benne, Mielött a rétegzet krumplira öntöm megszorom de ,csak nagyon kevés zsemlemorzsával igy nem engedi ki a tejföl a levét .. de morzsa helyett jó a buzadara is .
12/17 anonim válasza:
Az alap hogy ne 12%-os tejfölt végy hanem 20-ast!
13/17 anonim válasza:
5-ös vagyok, és szivesen venném a látogatásodat egy rakott krumpli erejéig. Egy fiatal nagymama.
14/17 anonim válasza:
Bocs a 10-esnek irtam /azt hiszem /.
15/17 A kérdező kommentje:
Tejfölből a 20-asat veszem, bár az is vizes volt így utólag visszaemlékezve. Megkavartam kanállal, mielőtt a krumplira öntöttem volna. És sót is tettem bele, lehet, hogy azt nem kellett volna? Akkor inkább tojássárgáját keverek bele legközelebb.
2013. jún. 11. 12:25
16/17 anonim válasza:
Szerintem túl sokáig sütötted. Szoktam ilyen tejfölös tésztaszószokat csinálni, és amikor túlfőzöm, a tejföl kicsapódik, darabos és híg lesz az egész. Neked is éppen hogy csak addig kéne sütni, hogy a sajt megsüljön a tetején, belül pedig átmelegedjen a krumpli.
17/17 A kérdező kommentje:
Tyű, erre nem gondoltam. 50 percig sütöttem....
2013. jún. 12. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!