Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sült hagymakarikát kell...

A sült hagymakarikát kell valamivel fűszerezni?

Figyelt kérdés
Most csináltam, de semmilyen íze lett...:(
2009. okt. 9. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy sózd meg, lehet még emellet paprika, csili, curry, stb-vel izesiteni, de só nélkül semmire se lesz jó.
2009. okt. 9. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
óóóó...a só..:S teljesen elfelejtettem. köszi :)
2009. okt. 9. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sóval, borssal, esetleg vegetával fűszerezd! Ha már kisütötted, utólag szórd meg pici sóval, bossal, chiliporral, vagy curryvel, nagyon fincsi lesz! Jó étvágyat!
2009. okt. 9. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, épp most sóztam meg utólag, és tényleg sokkal jobb lett :)
2009. okt. 9. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hogy csinálsz sült hagymakarikát??? Imádom, de nem tudom hogy kell készíteni. Elmondanád lécci?
2009. okt. 9. 13:58
 6/7 A kérdező kommentje:

hát én úgycsináltam, hogy felszeleteltem, FŰSZEREZEM (ugye:D), aztán lisztbe hemperegtetem, majd tojásba, aztán zsemlemorzsába, és mehet is a forró olajba, amíg széáp piros nem lesz. ennyi

de azt ne várd, hogy mcdonald's-es íze legyen, mert azt vmi más hagymából csinálják..:D

2009. okt. 9. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit írsz az a rántott hagyma karika. Én nem szoktam semmivel sem fűszerezni, hanem majonézzel, vagy majonézes salátával tálalom, mert az kihozza az ízét és nagyon-nagyon finom lesz. A sült hagymakarikánál pedig, csak lisztbe mártom a hagymakarikát és úgy sütöm ki bő olajban, ropogósra. Tükörtojással isteni.
2009. okt. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!