Tegnap felvert tojást ma még felhasználhatom?
Figyelt kérdés
Tegnap túl sok lett a panírozáshoz felvert tojás. Nem tudom fel merjem-e használni ma hús panírozásához. Camambert sajt lett tegnap beleforgatva, és hűtőben volt. Szerintetek?2013. jún. 9. 09:27
1/5 anonim válasza:
Én is használtam már fel másnap, igaz, hogy tojásos levesbe csorgattam, főztem bele. De ha ismét panírozod, akkor viszont át fog sülni.
Szagold meg, ha színre, állagra, szagra nincs semmi visszatetsző benne, akkor én felhasználnám.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen jónak néz ki, színe nem változott, a szaga meg olyan semmilyen, mint a nyers tojás. :)
2013. jún. 9. 09:38
3/5 anonim válasza:
ne viccöljetek má, miért ne lehetne fölhasználni?
Persze, hogy fel lehet. A tojásnak a hűtőben nagyjából mindegy, hogy a héjában van, vagy azon kívül.
4/5 anonim válasza:
No azért valami csak változik:
egy alkalommal a kimaradt tojást ilyen picike (tormás) csavaros tetejű üvegbe raktam be a hűtőbe. 3 nap után akartam felhasználni, no akkor már olyan árnyalata volt, és olyan "csomósan" folyt, vagy nem is tudom hogyan mondjam, szóval nem volt hozzá gusztusom.
5/5 anonim válasza:
Persze,akkor lenne gáz csak,ha először a húst paníroztad volna bele és utána akarnád a sajtot. De így semmi probléma nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!