A mézeskalács fehér cukormázát felvert tojásfehérjehabból kell csinálni vagy nem muszáj felverni?
Figyelt kérdés
Szóval előtte fel kell vernem a tojásfehérjét habbá, mielőtt belekeverem a porcukrot, vagy elég ha csak beleöntöm, és elkeverem? Sosem csináltam még ilyet, és úgy tudtam hogy fel kell verni, de most néztem meg egy videót, amiben a srác csak beleönt két tojásfehérjét a porcukorba, és fakanállal összekeveri őket. Így is jó lesz?2012. dec. 19. 19:44
1/5 anonim válasza:
a minap is volt ez kérdés. nem kell felverni habbá, csak a nyers tojásfehérjét porcukorral alaposan kikeverni.
2/5 anonim válasza:
szerintem jobb lesz ha felvered, én tuti nem raknám bele csak úgy simán :S
3/5 Csivibaba válasza:
Én úgy szoktam, hogy a tojásfehérjéhez apránként öntöm hozzá a porcukrot és robotgéppel keverem össze. Így tuti, hogy nem lesz csomós! A lényeg, hogy jó sok porcukor kell bele! Évek óta így csinálom...
4/5 anonim válasza:
én félig felverem, aztán beleöntöm a porcukrot, ezzel verem még néhány percig.
5/5 anonim válasza:
Víz és porcukor.
Lehet tojásfehérje nélkül is csinálni fehér cukormázat. :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!