Hogy lesz keményebb a mézeskalács fehér máza?
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Mézeskalácsot sütünk és a máz mindig annyira folyósra sikerül. Mitől lesz keményebb?2010. dec. 23. 17:39
1/7 anonim válasza:
Több porcukor kell bele és sűrűbb lesz :) majd kb. 2 óra mire megszilárdul :)
2/7 anonim válasza:
ahogy első írta :)
csak megerősítem.
3/7 anonim válasza:
Ahogy az első írta, megerősítem szintén! :)
4/7 anonim válasza:
Az ideális adagolás: 1 tojásfehérjéhez kb. 12-15 dkg porcukor. A tojást felvered, aztán belerakod a cukrot, és kevergeted, hogy olvadjon. Közben keményedik a máz, ha mégsem, még több cukrot teszel bele.
5/7 anonim válasza:
Én 1 tojásfehérjéhez 20 dkg porcukrot teszek,.rengetegnek tünik de igy nagyon jo lesz az állaga
6/7 anonim válasza:
Mi úgy csináltuk,hogy 1tojásfehérjéhez 12 dkg porcukrot adtunk.
Előszőr a tojásfehérjét fel kell verni,aztán ebbe belekell rakni a cukrot,és addig verni habverővel,amíg szép fehér krémes cukormázat nem kapunk :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük széépen!! Nagyon fincsi lett :))
2010. dec. 23. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!