Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a jól felvert tejszín...

Milyen a jól felvert tejszín állaga?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szájjal lefelé a fejed fölé mered tenni a habüstöt..

Szóval kemény...

2013. febr. 17. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
okés, köszi. és amúgy mennyi folyadékot bír el? pl ha színezni akarom mennyit tegyek bele, hogy ne essen össze? vagy ezt majd úgyis látom?
2013. febr. 17. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha valódi tejszínt akarsz felverni,ne verd addig, amíg feltudod fordítani. Figyeld, hogy mikor elég sűrű , és nem folyik. Ha tovább vered, akkor a sav kicsapódik belőle, és hab helyett vaj lesz belőle.

Amikor kezd keményedni, akkor tegyél bele habfixálót. Így megmarad később is habnak. Egy-két kanál folyadékot a felvert hab elbír.

2013. febr. 17. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Valóban nem szabad túlverni, mert vaj lesz belőle.habfixáló jó megoldás. színezni kevés vízben oldott

boleroporal is lehet, de óvatosan adagolni szinte cseppenként, és nagyon lazán átkeverni vele, a kivánt szín eléréséig. a folyékony festéket ugyanígy.

2013. febr. 18. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!