Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A ganachet (krém: tejszín,...

A ganachet (krém: tejszín, fehércsoki, vaj) elkészítés után fel lehet habosítani/verni kicsit, hogy levegősebb legyen?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 11:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, előbb be szokták hűteni (legalább egy éjszakára), utána habverővel felkeverik, pl. torták betöltéséhez így lazítják.
2013. febr. 14. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!