Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütikben, tortákban lehet a...

Arwen kérdése:

Sütikben, tortákban lehet a felvert tojásfehérjét felvert cukrozott habtejszínnel helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet! A tojáshabot lehet sütni mert megkeményedik, a telszínhab a melegtől megszűnik habnak lenni.
2013. márc. 9. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. márc. 10. 08:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!