Így képzeltem el a kockázott pulykacomb készítését. Szerintetek így jó lesz?
Megpirítanám kicsi olajon őket, tennék hozzájuk fokhagymát, sót és borsot, majd felengedném vízzel, hogy jól átfőjenek.
Ezután ehetném így is vagy tejföllel/ sajttal.
(több napra csinálom, nem szeretnék minden nap ugyan azt enni:))
Még soha nem csináltam húst, ezért kérdezem itt, hogy mi sülhet ki ebből.
Jó az elképzelés, de amint kifehéredett, fedd le és várj egy kicsit a vízzel, mert engedni fog saját levet is.ha azt már elfőtte, akkor enged fel mindig kevés vízzel, míg teljesen megpuhul.
ez lehet egy alapragu (bár én egy fej vöröshagymát is dinsztelnék alá kezdetben).
ha kész, akkor részletekben eheted különböző köretekkel, rizzsel, krumplival, tésztával.
sajt ,tejföl is mehet rá, de egy kis kecsappal is feldobhatod.
fűszerekkel is variálhatsz, pl kis majoranna is jó ízt egy egy pulykabrassóinak. (sült krumplit sütsz kockára vágva a hús mellé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!