Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadast lisztes habarással...

Vadast lisztes habarással sűrititek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
nem !!!
2013. jún. 3. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem!
2013. jún. 3. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor hogy?
2013. jún. 3. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Én igen!

Amikor összeturmixolom a zöldséget, visszarakom a lángra, zsírjára sütve lisztet szórok rá, összekeverem, de abban a percben fel is öntöm egy kis hideg vízzel. És már oda van készítve a tejföl-mustár-pici cukor, azokat is rögtön bele, és megvárom, míg összerotyog. A husit visszapakolom bele, és azzal is hagyom egy kis ideig a lángon.

2013. jún. 3. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha jár meg van főzve a zöldségrésze a dolognak, és leveses a zöldség, igenis be kell rántani. Én kis zsiradékon lisztet piritok zsemleszinüre, és hideg tejföllel kikavaroml simára. Ezt teszem a vadas zöldségre, és óvatosan kiforralom. Babérral, mustárral, sóval, borssal, cukorral izesitem. Nagyon finom.
2013. jún. 3. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

4-es vagyok!

Szóval amit írtam, az "hivatalosan" nem lisztes habarás, csak szép magyar szóval "staubolás".

A lisztes habarásról beszélünk, akkor valójában víz/tej liszttel símára kavarva. Ha ezt értetted alatta, akkor én sem habarok, csak staubolok.

2013. jún. 3. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Világos rántással rántom be a leturmixolt zöldségeket.

utána főzőtejszín, vagy tejföl, hőkigyenlítéssel, és a többi szokásos , mustár, cukor, bár cukrot , ha van kedvem és főleg sok időm, akkor szoktam karamellizálni is, és hozzáönteni a zöldségekhez.

2013. jún. 3. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 doboszoli ***** válasza:

Nálam kicsi rántás, kicsi habarás(tejfölös) működik, mindkettő "light"-osan. A végén cukorral, citromlével, mustárral elviszem "csibészesre" az egész alapot.

Próbáltam már csak turmixolt zöldséggel, nem tetszett.

2013. jún. 3. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!