Habarással kapcsolatban tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
igazából mindent meg tudok főzni, csak a habart dolgokkal van gondom. már egyszer próbálkoztam a gyümölcs levessel, nem lett csomós, de víz íze volt. szerintem az volt a gond, hogy kevés liszttel készítettem a habarást. most nagyon megkívántam a gyenge paszuly levest. 2 üveg gyenge paszulyból fogom készíteni. kb hány kanál liszttel csináljam a habarást? és úgy kell hogy ha felfőtt, megfőtt a bab, akkor zutty bele az egész habarás?2012. aug. 30. 13:45
2/3 anonim válasza:
Hát, sajnos arányokat nem tudok mondani, mindig szemre szoktam csinálni. Bablevesnél én a tejfölt összekeverem egy tálban a liszttel, majd a forró leves levével kezdem felengedni a lisztes tejfölt kanalanként és alaposan elkeverem. Mikor már elég híg, akkor öntöm csak a levesbe. Gyümölcslevesnél pedig nem tejfölt használok, hanem tejszínnel sűrítem be, akkor nem kell liszt, jobb ízt ad neki, viszont fontos a tejszín minősége, mert sajnos jártam már úgy, hogy az olcsó tejszínnel készített szétvált hidegen és darabos lett...
3/3 A kérdező kommentje:
hát köszi, majd csak összehozom valahogyan. habarással fogom csinálni, de egy teszek bele majd egy kis rántást is.
2012. aug. 30. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!