Hogy keszititek a tojäsos pärizsis tesztät tenni kell alä egy fej vöröshagymät?
Én nem szoktam alá.
Ha kifő a tészta egy nagyon kis olajjal összekeverem aztán a tojást és a párizsit összekeverem a gáz fölött a tésztával amig összesülnek a dolgok.nem marad nyers a tojás.só,bors persze de hagyma nem kell.
Én másképp:) én dinsztelek egy kis hagymát, azon megpirítom a csíkokra vágott párizsit. van amikor zöldséget is teszek bele. közben kifő a tészta, amit összekeverek a párizsis raguval. a tojásokat felverem, elkeverem a tésztával, majd vajazott jénaiba terítem.
tejföllel is megkenem, és reszeltsajttal megszórom.
így sütöm sütőben a sajt pirulásáig.
nekünk így ízlik, finom szaftos marad, a teteje meg ropogós.
persze sokmindennel lehet még variálni, ezt a tésztás-tojásos egytálat.
egyébként sütő híján serpenyőben is össze lehet keverni, csak akkor kicsit más lesz az állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!