Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A macok nektek is túlságosan...

A macok nektek is túlságosan zsíros szokott lenni?

Figyelt kérdés
Annyi zsírt magába szív....de megettem bár tényleg sok volt benne a zsír...remélem nem lesz bajom...Olajos ételtőlviszont már volt bajom...1x olajba sütötte valaki a bundáskenyeret (konkrétan úszott az olajban) evés után nem sokkal később hasmenések és egésznapos hányingerem volt..persze nem csak nekem. Remélem a macoktól nemlesz bajom mert jósok zsírt magába szippantott..
2013. máj. 31. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, de mi az a macok?
2013. máj. 31. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:

Ha bő zsírban sütöd, a zsír legyen tűzforró amikor belekerül a macok(tócsni, lapcsánka, stb) tészta.

Ha van kerámia/teflon serpenyőd, akkor csak ki kell kenni zsírral.

Sütés után lecsorgatni egy papíron, vagy arra alkalmas alátétes lyukacsos edényben.

2013. máj. 31. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Ha megfelelő hőmérsékletű, vagyis nem hideg zsiradékba teszed, tényleg nem szívja meg úgy magát, mint a szivacs.

Bocsi az off-ért: köszi kettes, ezt sem tudtam. Mármint, hogy mi a macok. Mifelének csak lepcsánkának hívják. A tócsnit ismertem, de ez a macok, új. :)

2013. máj. 31. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Felénk prósza vagy tócsni a neve.
2013. dec. 6. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!