A macok nektek is túlságosan zsíros szokott lenni?
Figyelt kérdés
Annyi zsírt magába szív....de megettem bár tényleg sok volt benne a zsír...remélem nem lesz bajom...Olajos ételtőlviszont már volt bajom...1x olajba sütötte valaki a bundáskenyeret (konkrétan úszott az olajban) evés után nem sokkal később hasmenések és egésznapos hányingerem volt..persze nem csak nekem. Remélem a macoktól nemlesz bajom mert jósok zsírt magába szippantott..2013. máj. 31. 13:36
2/4 doboszoli válasza:
Ha bő zsírban sütöd, a zsír legyen tűzforró amikor belekerül a macok(tócsni, lapcsánka, stb) tészta.
Ha van kerámia/teflon serpenyőd, akkor csak ki kell kenni zsírral.
Sütés után lecsorgatni egy papíron, vagy arra alkalmas alátétes lyukacsos edényben.
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ha megfelelő hőmérsékletű, vagyis nem hideg zsiradékba teszed, tényleg nem szívja meg úgy magát, mint a szivacs.
Bocsi az off-ért: köszi kettes, ezt sem tudtam. Mármint, hogy mi a macok. Mifelének csak lepcsánkának hívják. A tócsnit ismertem, de ez a macok, új. :)
4/4 anonim válasza:
Felénk prósza vagy tócsni a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!