Mitől zsírosodik túlságosan a homlokom? A hajamtól nem zsírosodhat, mert rövid hajam van nagyon. Szerintem nem is T vonal, mert az állam nem zsíros, meg az orrom sem nagyon.
Figyelt kérdés
Milyen házi vagy gyógyszertári terméket vagy receptet (esetleg hagyomány, titkok XD) tudtok túlzott homlok zsírosodásra?2012. ápr. 7. 13:33
1/4 anonim válasza:
esetleg zsíros kajákat ettél az utóbbi időben
2/4 anonim válasza:
Vagy izzadós a homlokod. Alapvetően nagyon száraz a bőröm, de zsírosodott a T-vonalam, aztán mikor lecsereéltem az arckrémem egy jobb fajtára megszűnt a zsírosodás...
Amúgy meg vannak külön erre a problémára kozmetikai törlőkendők, púder és támogatom amit az első kommentelő mondott.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ki az, aki nem eszik zsíros kajákat? Persze, hogy ettem zsíros kajákat. :PPP De nekem lehet már többmint 1éve is zsíros a homlokom mindig.:( Nem tudok erre valami jó terméket vagy házilag valamit megnevezni?
2012. ápr. 7. 17:11
4/4 anonim válasza:
Speciel én nem eszem zsíros, olajos kajákat...:P
Bármelyik tonik is megteszi ha gyakran áttörlöd vele a homlokod. A megfelelő arctisztításon és étkezésen van a hangsúly leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!