Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktál husihoz gyümölcsöt...

Szoktál husihoz gyümölcsöt enni? Ha igen akkor, hogy párosítod?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
csirke - meggy, cseresznye. Máshoz nem :(, mert a többi húshoz (marha, hal, sertés) nem tudnék semmilyen gyümölcsöt elképzelni!
2013. máj. 31. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem szoktam. A gyümölcsöt legjobb éhgyomorra fogyasztani, és utána fél órával jöhet a hús!
2013. máj. 31. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

csirke, pulyka- körte, ananász

sertés-meggy

2013. máj. 31. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ananászt a csirkéhez sokszor.

Aszalt szilvát,meggyet is időnként,de eperrel és naranccsal is csináltam már (utóbbi kettő kinai kaja)

2013. máj. 31. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim válasza:
100%
én nagyon szeretek a husihoz valamiélénk ízűt enni. plmeggyet cseresznyét.szilvabefőttet :)
2013. máj. 31. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

Télen sült húshoz (rezgősre aranysárgára sütött oldalashoz)gyakran ettünk befőttet: kevertük a meggyet-szilvát, esetleg almát.

Ilyenkor nyáron inkább a zöld saláták a menők, (ideértve a paradicsomot is)

2013. máj. 31. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem szeretem ezt a párosítást,de volt egy étel,ami lenyűgözött: pár hete egy étteremben ettem gesztenyével töltött csirkemellet,amihez erdeigyümölcsös vörösboros mézes szósz volt és köretnek sült krumpli. Isteni volt,de másban nem igazán szeretem a gyümölcs-hús párosítást.
2013. máj. 31. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 doboszoli ***** válasza:

Nekem nem jön be, csak külön-külön.

Savanyú párti vagyok.

Persze ez csak egy ízlés.

2013. máj. 31. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Sült oldalas, meggyszósz, pirítottgríz.

Ananászos-kókusztejes csirkeragu rizzsel.

Camembert-rel és (aszalt)szilvával vagy ribizlivel töltött hús (bármi lehet, ami szép nagy tölthető szelet).

Baconbe tekert, barackkal és füstölt sajttal töltött hús (szintén bármi lehet).

Narancsos kacsa.

Kéksajttal és körtével töltött hús.

Mangós csirkemell.

Kacsacomb vörösboros epermártással.

Bármilyen tengeri hal lime mártással.


Mi így szoktuk párosítani. Persze emellett még rengeteg kísérlet van, de ezek visszatérő fogások a konyhánkban.

2013. jún. 1. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!