Szoktál husihoz gyümölcsöt enni? Ha igen akkor, hogy párosítod?
csirke, pulyka- körte, ananász
sertés-meggy
Ananászt a csirkéhez sokszor.
Aszalt szilvát,meggyet is időnként,de eperrel és naranccsal is csináltam már (utóbbi kettő kinai kaja)
Télen sült húshoz (rezgősre aranysárgára sütött oldalashoz)gyakran ettünk befőttet: kevertük a meggyet-szilvát, esetleg almát.
Ilyenkor nyáron inkább a zöld saláták a menők, (ideértve a paradicsomot is)
Nekem nem jön be, csak külön-külön.
Savanyú párti vagyok.
Persze ez csak egy ízlés.
Sült oldalas, meggyszósz, pirítottgríz.
Ananászos-kókusztejes csirkeragu rizzsel.
Camembert-rel és (aszalt)szilvával vagy ribizlivel töltött hús (bármi lehet, ami szép nagy tölthető szelet).
Baconbe tekert, barackkal és füstölt sajttal töltött hús (szintén bármi lehet).
Narancsos kacsa.
Kéksajttal és körtével töltött hús.
Mangós csirkemell.
Kacsacomb vörösboros epermártással.
Bármilyen tengeri hal lime mártással.
Mi így szoktuk párosítani. Persze emellett még rengeteg kísérlet van, de ezek visszatérő fogások a konyhánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!