Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Néger kocka habját hogy...

Néger kocka habját hogy csináljam, hogy ne essen össze, és jól átfőjön v. süljön?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy babát várok, ezért a sok-sok recept közül azt a lehetőséget választottam, hogy a felvert habot gőz fölött megfőztem és a sütire rákentem, de ezt még szárítottam a sütőben, hogy tutira átsüljön!!!


Ezzel a szárításos módszerrel hogy csináljam, hogy ne essen össze???


Ti, hogy szoktátok csinálni? Nekem így a hab egész jó marad, de a cukor kicsapódik belőle és másnap már tiszta nyálka a hab és süti közötti rész... így már nem bírom megenni...


Segítsééééééég :D



2013. máj. 27. 11:21
 1/4 A kérdező kommentje:

Esetleg próbáljam meg jól felverni a cukorral és megmikrózni??? Akkor meg is dagad és át is fő...


Van egy ilyen madártej receptem és az nagyon jól sikerült, csak nem tudom, hogy lehet mikrózás után kenni :D

2013. máj. 27. 11:27
 2/4 anonim válasza:

Szia!


A jó felvert tojáshab titka, hogy nagyon nagyon sokáig vered, akár fél óráig is. Nagyon lassan adagolod hozzá a cukrot, hogy az tényleg normálisan elolvadjon:) A szárításnál pedig vedd lentebb a hőt, és tényleg csak pár percre tedd be:)

2013. máj. 27. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam a múltkor is... :( olyan 50-100 fok között sült még bent úgy 5 percig mert úgy felfutott a hab, hogy kiömlött a tepsiből :D
2013. máj. 27. 11:40
 4/4 anonim válasza:
Én a négerkocka habját/cukor,tojás fehérje/ gőz fölött kézimixerrel kemény habbá verem.
2013. máj. 28. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!