Néger kocka habját hogy csináljam, hogy ne essen össze, és jól átfőjön v. süljön?
A lényeg az hogy babát várok, ezért a sok-sok recept közül azt a lehetőséget választottam, hogy a felvert habot gőz fölött megfőztem és a sütire rákentem, de ezt még szárítottam a sütőben, hogy tutira átsüljön!!!
Ezzel a szárításos módszerrel hogy csináljam, hogy ne essen össze???
Ti, hogy szoktátok csinálni? Nekem így a hab egész jó marad, de a cukor kicsapódik belőle és másnap már tiszta nyálka a hab és süti közötti rész... így már nem bírom megenni...
Segítsééééééég :D
Esetleg próbáljam meg jól felverni a cukorral és megmikrózni??? Akkor meg is dagad és át is fő...
Van egy ilyen madártej receptem és az nagyon jól sikerült, csak nem tudom, hogy lehet mikrózás után kenni :D
Szia!
A jó felvert tojáshab titka, hogy nagyon nagyon sokáig vered, akár fél óráig is. Nagyon lassan adagolod hozzá a cukrot, hogy az tényleg normálisan elolvadjon:) A szárításnál pedig vedd lentebb a hőt, és tényleg csak pár percre tedd be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!