Egyszerű, de nagyszerű ételeket keresek, milyenek vannak a túrós tésztán kívül?
Tojásos nokedli salátával
Pásztortarhonya
Rakott brokkoli(brokkoli,rantashoz tejet es martast fozni,sajt,sonka darabka ez lehet szeletelt is amit osszetepkedsz es megsutod)
Brassoi apropecsenye
-tojásleves
-grízes tészta
-csirkemáj egy kis sóval borssal sütve
-házi hotdog
-zúzapörkölt kicsit csípősen vagy ahogy szeretitek
-bundáskenyér esetleg
-párolt zöldség (én magába is imádom)
-gyümölcsleves tejszínhabbal
-zöldborsófőzelék vagy finomfőzelék
-császármorzsa
-hagymakrémleves
-spenót
-tojás (rántotta,gombásrántotta,sonkás,tükitoji stb)
Ezek a kaják mind megvannak 30 perc alatt!
Ha zöldborsó főzit csinálsz és nem akarsz hozzá fasírtot gyúrogatni meg sütni,de mégsem akarod magában enni, akkor vagy tükörtojást tegyél rá, vagy pedig süss párizsit hozzá, én azt szoktam mert az is 3-4 perc alatt megsül mellé. Vagy virslit süss hozzá.
Nah jól meg is éheztem most :-D
De idő és KEDV hiányában nagyon jók ezek az előre csomagolt pácolt grill húsok a szupermarketekben, és ezeket a gáztűzhelyen is meg lehet sütni, persze grillen finibb. *-* :-D
-vagy néha belefér egy pizza is valahonnan, kb 1200-1500 forint és változatos, és isteni.... nyamiiiiii
Jóétvágyat
lecsó, tojásleves, virslis tarhonya, vagy éppen csirkemellből bármi. Sütve, főzve bárhogy jó. A sütőzacskóban elkészített ételek is jók, hamar megvannak. Krumpli, kis hús mellé csirkéből. Fél óra és kész is.
A lencsefőzelék is hamar megvan(ha előtte jó sokat ázik), meg a krumplifőzelék. Borsóleves, vagy bármilyen zöldségleves, gyümölcsleves nálam az is fél óra. Paradicsomleves.
Bolognai, de ha nem akarsz tésztát, a feltétet rakhatod pizzalapra is, sajttal megszórva pizzának.
Én sokat csinálok csirkemájból is pörköltet tarhonyához, rozshez, krumplihoz, vagy épp baconbe tekerve megsütve.Isteni.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe ömlesztve.Remélem tudtam ötletet adni.
nekem 7 hónapos kisfiam van, férjem 4 műszakban dolgozik, sokat vagyok egyedül, muszáj gyors ételeket csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!