Tudtok különleges, egyszerú, de nagyszerű melegszendvics recepteket?
Van sok recept! Csak a képzeleted szabhat határt! :) :D
Mi megvajazzuk a kenyeret, de néha nem, aztán azt teszünk rá amit akarunk, plusz sajt a tetejére aztán mikor megolvadt rajta a sajt kész és erre még tejfölt teszünk és úgy esszük vagy még piros aranyt is nyomunk a tetejére.
Vaj helyett jó a májkrém is, vagy a sajtkrém, akár a pizzakrém is indulásként. Persze a tejföl is eredeti ötlet.
Akármivel kenem meg, nálam arra jön a szalámi, annak a tetejébe a karikára szelt főtt tojás, annak a tetejére a hosszú csíkokra vágott csemege uborka (nyáron kígyóubi) és annak a tetejére a csíkokba vágott (és nem reszelt) sajt.
Nekem az egyik kedvenc melegszendvics receptem a következő:
Összekeverek egy kis konzerv májkrémet, 1 evőkanál tejfölt, 1 mokkáskanál mustárt, és vagy 2-3 szelet párizsit/sonkát, amit előzőleg apró kockákra vagdostam. Ezzel a krémmel megkenek félbevágott zsömléket vagy kenyérszeleteket, reszelt sajtot szórok a tetejükre, és sütőben 10-15 perc alatt megsütöm.
Nagyon-nagyon fincsi!:)
Sajtos stangli, rá rántott sajt, leöntve tartásmártással.
Fúúúúúúúúú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!