Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztóban van kisült...

Fagyasztóban van kisült pogácsám. Holnap reggel szeretnék enni. Mit kell tennem? Mikro vagy sütő? Mikroban valamilyen különleges fokozaton, vagy azon, amin melegítem a levest?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:42
 1/3 anonim válasza:
Mi is szoktuk néha lefagyasztani, ha nagyon sok pogi marad. Sütőbe szokta anyum csinálni és olyan ,mintha frissen készült volna. :D
2012. dec. 17. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Már most vedd ki a mélyhűtőből. Vedd ki a zacskóból és tedd tiszta konyharuhával bélelt tálba. Hagyd ne túl meleg helyen. Reggelre szépen lassan kiolvad és nem is kell melegíteni. Ha mégis melegen szeretnéd, akkor reggel fél percre dobd be a mikróba. Ne többre, mert kiszárad. Mi is évek óta így csináljuk pogácsával, kenyérrel, savós kiflivel. A lényeg, hogy ne túl gyorsan olvadjon ki.
2012. dec. 17. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megpróbálom mindkettőt, mert több kisebb adag van lefagyasztva. Majd meglátom melyik lesz jobb. :)
2012. dec. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!