Mi az a krumpli racsa, és hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2007. szept. 19. 12:21
1/3 anonim válasza:
tócsni,piszkos krumpli.elkészítés:nyers krumplit meghámozod,lereszeled.lisztet,sót,borsot,vízet adsz hozzá hogy nokedli szerű massza legyen.kb fél órát állni hagyod majd forró olajban kb tenyérnyi méretű lepényekké sütöd
2/3 anonim válasza:
Szia!
Így a tuti finom:
Lereszeled a krumplit (7-8 db), adsz hozzá 2-3 tojást, fokhagymát ( én 2 egész fejet szoktam belenyomni ), sót, borsot, és annyi lisztet, amennyi felszedi a krumpli levét. Forró olajba evőkanálnyi adagokat lapogatsz el.
Tejfölbe mártogatva ISTENI!!!!!!!
:)
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!