2/4 anonim válasza:
Tyúk húsleves ,azán ha megfött a tyúk megtöltheted ,és tepsibe süsd meg a tyúk húst
tyúk pörköl
3/4 anonim válasza:
Főzz egy jó pörköltet kicsit hosszabb lével. Ha puha, akkor csontozd ki, és daráld le a főtt hust. Süss pár sós palacsintát, és töltsd meg a darált hussal. Fektesd tepsibe egymás mellé, és öntsd le a következő szafttal. A pörköltszaftba keverj egy tejfölt, amibe előzőleg egy kis lisztet kevertél, és forrald ki. Ezt a tejfölös, besüritett pörköltlevet forrald ki, és öntsd a palacsintákra. Sütőben melegitsd át az egészet. Sütni már nem kell.
4/4 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be: jó félig megfőzném leveskének jó sok zöldséggel, borsóval, ha nincs, akkor karfiollal. Majd a tyúkot megtöltve megsütni, pl. petrezselymes újkrumplit, friss salátát mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!