Helo! Tudtok segíteni? Kistestű (max 3 kg) keverék szuka kutyust szeretnék. Melyik oldalon érdemes nézelődni?
Most a menhelyek honlapját hagyjuk, mert azokat már átnyálaztam (persze lehet, valami elkerülte a figyelmem). Exprssen bepötyögtem, hogy:
-szuka
-keverék
-júliusi születésű
És csak 7 találtaot dobott ki sajnos, mind nagytestű vagy középtestű. :S Ja! Egy fontos "feltétel", hogy 2010. júliusi születésű legyen a kiskutya, vagy augusztusi. Köszi a segítéget! (nem probléma, ha eladók a kutyusok és nem ingyen elvihetők ajándékba)
Nem látod, irta hogy keveréket akar venni.
De ezt nem értem. -->
(nem probléma, ha eladók a kutyusok és nem ingyen elvihetők ajándékba)
Akkor már buta lennél pénzt adni egy keverék kutyáért. Már inkább jobban járnál egy fajtatisztával.
De te tudod.
Szerintem meg ne fogadjon be kóborkutyát.
Van több keverék is ajándékba.
2. vagyok.
Kedves első válaszoló szerinted a keverék az milyen fajta??!!
Az ilyen tacskó-pincsi meg ilyen keverék nem hiszem,hogy megnőnének.
Én arra lennék kíváncsi,hogy kan vagy szuka kell és,hogy milyen körzeteken belül keresel.
Itt van néhány,lehet ,hpgy pár rossz hirdetést is belinkelek azért bocsi.:
Ezek nagyon aranyosak és nem hiszem,hogy nagyok lennének majd :)
imádni való:
őket nem tudom:
Nagyon édesek:
Bár ő már nem kölyök és tudom,hogy júli-agusztusi születésűeket keresel,de őt belinkelem:
Zsabálni való:
Kicsit sok időmbe telt,meg emgis untam,de neked is ugyan ennyi lenne a googlebe beütni utána a keverék szót beütni és keresgélni,a csivava-pincsi keverék szerintem nagyon édes,de az összes többi aranyos.lehet,hogy 1-2 felnőtet is belinkeltem azért elnézést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!