Helo! Tudtok segíteni? Kistestű (max 3 kg) keverék szuka kutyust szeretnék. Melyik oldalon érdemes nézelődni?
Most a menhelyek honlapját hagyjuk, mert azokat már átnyálaztam (persze lehet, valami elkerülte a figyelmem). Exprssen bepötyögtem, hogy:
-szuka
-keverék
-júliusi születésű
És csak 7 találtaot dobott ki sajnos, mind nagytestű vagy középtestű. :S Ja! Egy fontos "feltétel", hogy 2010. júliusi születésű legyen a kiskutya, vagy augusztusi. Köszi a segítéget! (nem probléma, ha eladók a kutyusok és nem ingyen elvihetők ajándékba)
Hát a keveréken ennyit nem kellene gondolkozni. Egyik sem tetszik?
Nézd már mennyit belinkeltek neked.
Majd én eldöntöm, mennyit gondolkodok rajta. Kb 15 évre szól a döntés, ha nem tudnád.
Annak aki segített köszi, nézegetem a kutyusokat és gondolkodom rajtuk. :)
Nézd az álatald említett kistestű fajták,mind rohadtul től vannak szaporítva,akik pedig hagyják keveredni a kutyájukat,azok nem minőségi helyről vették,nem szűrették a szülőket.
Tehát ha egy betegségektől terhelt kutyát akarsz,akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!