Egy kistestű kutyát (yorkshire terrier) milyen időközönként és hányszor érdemes levinni, hogy elvégezze a dolgát?
Az első időkben 2-3 óránként érdemes levenni. Ha pisilt-kakilt hatalmas dicséret és játék.
Ha már ez igy működik, akkor lehet tologatni a határokat.
A cél, hogy napi 3-4 séta elég legyen.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos az én yorkiem is elég beteges volt. Kijött rajta egy autoimmun betegség, ami már szerencsére elmúlt, de emiatt félévig le se lehetett vinni az utcára nehogy elkapjon valamit. Úgyhogy most lehet csak rászoktatni a kinti pisilésre. Az elején, akkor azért leviszem kb. 2 óránként.
Ha egy kutya pelenkára kakil NEM SZOBATISZTA!
8hetesen hoztam el a labradoromat 2 hétig minden nap 2 óránként vittem le (még este is) és 10 hetes korába már ott ült az ajtó előtt amikor ki kellett mennie! 2hétig szenvedtem az biztos főleg éjszakánként de megérte! Ha pelenkázól az csak egy megoldás arra, hogy ne csinnáljon össze vissza! De nem lesz pelenkától szobatiszta!
Nekem is yorkim van.
Reggel fél 6-kor, utána 11-12 óra körül, 17 órakor, majd 21-22 óra körül megyünk le sétálni.
Összességében 2-2 és fél órát sétálok vele egy nap. Persze az örök törvény, minél több, annál jobb:) Ha tehetném, napi 6-7 alkalommal biztos mennék vele sétálni.
sokszor!
akár 2 óránként!
persze csak amíg pici ( hiszen a hólyagja is pici)
és lassan kialakul a rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!