Lehet-e és hogy megsütni egy nagy tábortűzben a marhahúst?
Éltem USA-ba, UK-be ott marhát ettem, itthon alig eszik?
A terv:
Csinálok sok sok parazsat, nyársra húzok 1kg marhahúst, lassan sütöm, ami megsült azt késsel lenyesem, mint ahogy az arab a gyrossütöben csinálja.
Kérdés: milyen marhahúst vegyek? Milyen fűszereket rakjak rá? Általánosságban jó a tervem?
Lehetni lehet, de szinte borítékolható a csalódás.
Az eredmény szénné égett,vagy nyers, rágós (esetleg a kettő kombinációja) hús lesz.
Ha nemes húsod van,(bélszín, hátszín stb) csak kerül valahol egy faszenes rost sütő, ha vegyes, akkor pedig egy bogrács. Mondjuk némi gyakorlat a rostnál is kell, különösen marhánál.
Csináld, aztán ha lesz kedved, referálj az eredményről.
Te kérdeztél, én csak tanácsot próbáltam adni, azon felbátorodva, hogy láttam már egy-két tüzet, meg húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!