Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Káposztás rétest hogyan kell...

Káposztás rétest hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
Igazából a tésztát azt megvettem csak a töltelék elkészítése érdekelne mert nem tudom,hogyan kell csinálni.
2009. okt. 3. 09:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm szerint nem kell a káposztát fűszerezni csak sózni és nem kell előpirítani sem mert állítólag átsül a káposzta.Igaz lehet ez?
2009. okt. 3. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

kg fejeskáposzta, 10 dkg zsír, vagy olaj, 3 dkg cukor, só, õrölt bors.

A káposztát legyalulom, besózom és egy órán át állni hagyom. A zsirban megpirítom a cukrot, hozzáadom a kinyomott káposztát és õrölt feketeborssal fûszerezem. 20-25 percig párolom és hûlni hagyom. A réteslapokat ezzel a káposztakeverékkel töltöm meg, feltekerem és a szokásos módon megsütöm.

2009. okt. 3. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. okt. 3. 10:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!