Mit főzzek a hétvégére? HELP
Figyelt kérdés
Van egy egész pipim gondoltam grill csirkére, de még sohasem csinálta vagy valami más ötlet és milyen köretet saláta kilőve valami finom krumplist nem tud valaki.2009. okt. 2. 15:10
1/2 anonim válasza:
Csinálhatsz sült csirkét krumplival. Kend be a csirkét vékonyan olajjal, én a kezemmel szoktam bedörzsölni, majd fűszerezd be kivül-belül grillfűszerrel, vagy ha nincs otthon, akkor sóval és majorannával. Ha nyers krumplid van, akkor pucold meg, vágd hasábokra, picit sózd meg és tedd a csirke köré a jénaiban, vagy a tepsiben. Pici vizet önts alá, takard le fóliával, párold kb 20 percig, majd ha levetted, akkor süsd pirosra. Időnként a krumplit finoman keverd meg, hogy ne égjen le. Csinálhatod úgy is, hogy feldarabolod a csirkét. Vagy csinálhatsz krumplipürét is hozzá.
2/2 anonim válasza:
Csinálhatsz csirkepaprikást is,ha marag a grill hagymával tört krumpli.Kicsit megpárolod a hagymád,és sima krumplitörövel összetört krumlihoz kevered.Isteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!