Mit főzzek a hétvégére? Holnap és szombaton reggeltől estig nem leszek itthon, viszont férjemnek és anyumnak kell enni valamit, meg nekem is, mikor este hazaérek.
Figyelt kérdés
Olyasmi kéne, amit még ma este össze tudok dobni, és holnap meg szombaton csak meg kell sütni-főzni. Tippek?2010. szept. 23. 11:47
1/3 anonim válasza:
Rakott dolgokat most össze tudod késziteni, és szombaton csak sütni kell. Töltött paprikát is el tudod, most késziteni, akkor csak melegiteni kell. Tészta bolonyai mártással - a mártást megfözöd ma, a tészta meg nem tart sokáig.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, én is ezekre gondoltam.:-) Vasárnap meg sütök valamilyen husit.
2010. szept. 23. 12:16
3/3 anonim válasza:
A vasárnapi húshoz: már most pácold be a húst, és akkor vasárnap sokkal gyorsabban megsül, meg izesebb is lesz.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!