Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök hétvégén?

Mit főztök hétvégén?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 10:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
törtkrumpli, tepsiben sült sajtos csirkemellel, franci salátával!! nagyon finom!
2013. máj. 16. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Rakott brokkoli,vagy rakott kelkaposztat es

Zoldborsofozeleket tukortojassal masnap

Leves meg majd amit megkivanunk aznap

2013. máj. 16. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Van még egy adag zúzapörkölt a fagyóban azt szombaton kiveszem, nokedlivel leveles salátával jó lesz.

Csirkecombot vagy sütök, vagy rántok, majd látom, petrezselymes krumplival.

Úgy gondolom egy fej karalábból leves jó lesz mindkét napra.

Sokat nem akarok főzni, nem akarok a jövő héten maradékokat pakolgatni a hűtőben, szerdától (ha minden igaz), nekiállok egy kéthetes drasztikus fogyókúrának.

2013. máj. 16. 12:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én vadasban gondolkodom, de felmerült a tyukpörkölt is, esetleg az új kelkáposzta valami formája, mert nagyon szeretem, mikor ilyen zöld harsány még.
2013. máj. 16. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szalontüdő zsemlegombóccal.
2013. máj. 16. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Főzd meg a pörköltet és a kelkáposzta-főzeléket egy kis fasírozottal! Mert mind a kettő fincsi, max. a pörköltet le lehet fagyasztani, és hétközben ismét elővenni!
2013. máj. 16. 15:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk

Szombaton fagyóból kiveszem a székelykáposztát, utána muffin lesz

Vasárnap paradicsomleves, baconbe tekert csirkemell és csirkemáj, kovászos uborka(házi:):):)

Hétfőn pedig csirkepaprikás nokedlivel, ecetes fejessalátával

meg valamilyen kakaós gyümölcsös piskóta

2013. máj. 16. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Ma zöldbabfőzelék lesz csirkefalatkával.

Holnap csülökleves lesz az ebéd, délután pedig nyársalunk, ha az idő engedi.

Hétfőn csülökleves lesz, ill. bepácolt tarját fogunk lesütni szeletekbe, hozzá valamilyen krumplis köret vagy saláta.

2013. máj. 18. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Tisztul a kép: karaláb-leves helyett karfiol-leves.

A csirkét megsütöm natúr, és lecsós alapba rakom, azzal összerotyog. Párolt rizs lesz mellé.

Egy órája leugrottam a zöldségesbe és kiderült, mivel 2nap zárva lesznek, a karfiol-zöldpaprika-paradicsom akciósban kapható, igen-igen kínálós áron! Merthogy keddig tönkremegy nekik! Csak nem hagyom ott!!!!

2013. máj. 18. 11:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Vettem egy 3 kilós tyukot, és az lesz levesnek májgaluskával. Combok, mellből vadas lesz. Már be van sózva, és mustározva. Holnap megsütöm cserépedényben ugy, hogy zöldség ágyra teszem, majd abból lesz a szósz. Zsemlegombóc lesz hozzá. Hétfőn pedig rántott szűzpecsenye uj petrezselymes krumplival, uborka és fejes saláta. Lehet, hogy sütök is valamit, van túrom.
2013. máj. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!