Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süttök-főztök a hétvégén?

Mit süttök-főztök a hétvégén?

Figyelt kérdés
Ötletet szeretnék.
2012. nov. 9. 11:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lasagnat
2012. nov. 9. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Székelykáposztát
2012. nov. 9. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgozok,úgy hogy csak összefogok dobni valami gyorsat.Holnap tudom rakott nokedli lesz!Nálunk ez kedvenc a családban.Rajtam kívül mindenki imádja.Bolognait csinálok darált húsból,összekeverem nokedlival,rá tejföl,sajt és átsütöm.Vasárnap még nem tudom mi lesz.Ma viszont vadas és hamis tiramisu.Nálatok?
2012. nov. 9. 11:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, épp ez a baj :) A héten volt fasírt, majonézes krumplival, pizza, gyros, sült csirke krumplipürével, carbonara.. nem tudom mit kellene ezért várom az ötleteket :)
2012. nov. 9. 11:58
 5/15 anonim válasza:
100%

Szomaton elmegyunk a Dallas etterembe, mert meg nem voltunk es kivancsiak vagyunk.

Vasarnap kebab-ot!

2012. nov. 9. 11:58
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Holnap hagymán dinsztelt zöldséges csirkeragu (csontozott combból) főtt csavart tésztával összekeverve, rá egy nagypohár tejföl, 2-3 tojással elkeverve, majd az egész egy nagy tepsibe simítva, teteje reszelt sajttal bővel meghintve megy a sötőbe, a sajt pirosra süléséig.

jó fűszeresen szeretjük, bors, bazsalikom, vagy kis majoranna kerül rá, még az összekeverés előtt.

vasárnap pácolt tarja (mustár-méz-kecsap-fűszerek-zúzott fokhagyma-kevés olaj) lesz, szintén tepsiben sütve.még szombat eset bepácolom, és hagymakarikákkal összerakva egy éjjelen át dobozban érik a hűtőben)másnap zsírozott tepsibe teszem, egy kicsi vizet öntök alá és lefóliázva

sütöm kb 45 percig, majd megnézem, ha puha lehet fólia nélkül pirítani. petrezselymes krumplival, uboskasalátával gondoltam.

2012. nov. 9. 12:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Liba leves, egybe sült liba ,párolt káposzta, dödölle.
2012. nov. 9. 13:58
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Ráéheztem a kocsonyára, szombaton főzök egy fazékkal, kb. 4-5 tányér = étkezés lesz belőle.

Vasárnap lesz ludas-kása, abból is lesz annyi, hogy kb. a jövő hét közepéig el leszek vele.

Levest most nem tervezek, ha valami sütire éhezek, azt pedig majd összedobom akkor, amikor eszembe jut, hogy ennék.

2012. nov. 9. 16:04
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Mid van otthon, a hűtőben?
2012. nov. 9. 16:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is liba lesz, elöször az aprólékól leves, utána egybesütve a 4 kg-os liba, párolt lilakáposztával, meg hagymás törtkrumplival.
2012. nov. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!