Mit főztök a hétvégén?
nálam ma gulyásleves lesz sajtos pogácsával és szezámmagos rudakkal, valamint férjemnek egy kis lecsót is csinálok.
holnapra viszont semmi ötletem nincs :(
Egyelőre húst még nem akarok enni.
Még csak a mai ebéd van eldöntve: krumplis tészta
Holnapra vagy: gölödin leves, rántott kelkáposzta karaláb vagy zöldbab főzelékkel
vagy: karfiol leves, fasírozott krumpli-krokettel,
A húst nem kívánom, de nagyon meglehet, hogy nem főzök semmit, csak kiveszem a fagyóból a húsos káposztát és elpusztítom azt, esetleg csinálok valami lángosfélét utána nyomtatéknak.
No variáció az van, valami majdcsak kisül-kifő belőle :))
Beteszem a tepsibe a csirkecombokat és a megpucolt krumplit és megsütöm őket együtt. (Nagyon nincs kedvem ma főzni)
Holnap nem tudom mit főzök még.
Én májgombóclevest sok friss zöldséggel, illetve vettem karajt amit felkockáztam hozzá gyros fűszerkeveréket ( [link] amit rászórtam és szép pirosra sütöttem. Bár ezt csirkéhez írja, de most a karaj volt akciós így ahhoz használtam fel. :) Dobtam rá hagymakarikákat meg fokhagymát, az egészet jól összesütöttem, és sült krumplival meg csemegeuborkával tálaltam.
Hétfőre pedig hentes-tokányt fogok készíteni tarhonyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!