Borsó főzeléket rántással, vagy habarrásal csináljátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 10:04
2/11 anonim válasza:
Paprikás rántással, és zsírral.
4/11 ivilicious válasza:
habarás. fúj,rántással..undorító,zsíros kalóriabomba. sosem rontanám el vele.
5/11 anonim válasza:
Így is, úgy is, mindenképpen finom. de vajon párolva, liszttel leszórva (staubolással) is szoktam.
7/11 anonim válasza:
én leszórom liszttel majd felöntöm tejjel és vízzel. Nem rántom, nem habarom
8/11 anonim válasza:
mi is staubolással, mint az utolsó
10/11 anonim válasza:
Már leírtuk többen. a zsiradékon párolt - jelen esetben borsót-leszórjuk 1-2 ek. liszttel, kicsit pirítjuk a lisztet, majd apránként felöntjük vízzel, tejjel, csontlével, ki mivel akarja. csak annyira, hogy szószos legyen az állaga. egyet forrjon a liszttel nagyon gyengén és kész. ha túl sűrű lenne, folyadékkal lehet az állagon korrigálni.
leveseket is gyakran készítenek így, természetesen azt hosszabb lével felengedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!