Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Borsó főzeléket rántással,...

Borsó főzeléket rántással, vagy habarrásal csináljátok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hol így, hol úgy.
2013. máj. 14. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Paprikás rántással, és zsírral.
2013. máj. 14. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Habarással, mi így szeretjük.
2013. máj. 14. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 ivilicious ***** válasza:
4%
habarás. fúj,rántással..undorító,zsíros kalóriabomba. sosem rontanám el vele.
2013. máj. 14. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Így is, úgy is, mindenképpen finom. de vajon párolva, liszttel leszórva (staubolással) is szoktam.
2013. máj. 14. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
lisztes rántással csinálom.
2013. máj. 14. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
én leszórom liszttel majd felöntöm tejjel és vízzel. Nem rántom, nem habarom
2013. máj. 14. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
mi is staubolással, mint az utolsó
2013. máj. 14. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 ivilicious ***** válasza:
milyen az a staubolás?:)
2013. máj. 14. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Már leírtuk többen. a zsiradékon párolt - jelen esetben borsót-leszórjuk 1-2 ek. liszttel, kicsit pirítjuk a lisztet, majd apránként felöntjük vízzel, tejjel, csontlével, ki mivel akarja. csak annyira, hogy szószos legyen az állaga. egyet forrjon a liszttel nagyon gyengén és kész. ha túl sűrű lenne, folyadékkal lehet az állagon korrigálni.

leveseket is gyakran készítenek így, természetesen azt hosszabb lével felengedve.

2013. máj. 14. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!