Ti milyen húsból csináljátok a tatár beefsteak-et?
Figyelt kérdés
A bélszín nagyon drága, mivel helyettesítitek?2013. ápr. 24. 16:59
2/5 anonim válasza:
Bélszínből az igazi, de felsálból is tűrhető.
3/5 anonim válasza:
Combból, valami kevésbé inas részből. Felsálból gyönyörű részeket lehet kivágni.
4/5 anonim válasza:
A bélszínt nem tudom megfizetni, így fehér vagy feketepecsenyéből, illetve marhanyakból szoktam, hároszszor
átdarálva. a darálások között mindig szétszedem a darálót és elmosom, mert egy csomó láthatatlan vékonyka ín feltekeredik rá és a tárcsát is eltömíti.
de így krémszerű lesz, és nagyon finom.
5/5 doboszoli válasza:
Elég gyakran készítünk, szeretjük.
Nem éreztem számottevő különbséget a 6500 forintos bélszín, és a fele ennyibe kerülő fekete/fehér pecsenye(mindkettő comb alkatrész) között.
Nyakból? Inkább nem, de ízlések, és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!