Hamburger házilag. Mit szoktatok beletenni?
Figyelt kérdés
Ma vettem hamburgerpogácsát.Van itthon zsemle,úgyhogy vacsira csinálok hamburgert.Salátán és paradicsomon kívül mit tegyek még bele?2013. máj. 13. 18:32
1/5 anonim válasza:
Én a hamburgerpogácsát is házilag csinálom meg. Am azt teszel bele amit szeretsz. Én szoktam sült bacont, salátát, tükörtojást, gombát, kukoricát, fokhagymás majonézt, erős paprikát.....stb. Ami épp eszembe jut. Persze ezt nem mind így egyszerre hanem amilyen összeállítást megkívánok. :D
2/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.Tettem bele egy kis majonézt,finom lett.
2013. máj. 13. 18:46
3/5 anonim válasza:
Bármit rakhatsz bele!
Én általában, salátát, paradicsomot, uborkát, hagymát vagy lilahagymát, bacon-t, sajtot rakok bele és ketchup, majonéz, mustárt nyomok rá.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bejott a retro junior ezert raktam a huspogira csalamadet es lapkasajtot is.mustar es ketchup
5/5 anonim válasza:
Én általában jégsalátalevelet, grillezett csirkemell szeletet, paradicsomot, sajtot és majonézt teszek bele, ez a kedvenc kombinációm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!