A rakottkrumplit lecsókolbászból kell csinálni? És meg kell főzni mielőtt belerakjuk a többi hozzávalóhoz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 16:19
1/6 anonim válasza:
nem nem kell megfőzni /szerintem/:D
3/6 anonim válasza:
Lehet lecsókolbászból is, az olcsóbb, szárazkolbászból meg jobb. (szvsz)
Megfőzni egyiket sem kell.
Viszont ha bolti tejföllel csinálod, az megtúrósodik, én összekeverem
kb. feleannyi főzőtejszínnel. (Már ha nem tudok házi tejfölt szerezni.)
4/6 anonim válasza:
Nem kell megfőzni, csak a tojást és a krumplit, de a rakottkrumplinak a kolbász adja meg az ízét, ezért szerintem ne vegyél lecsókolbászt bele. Én Hartait szoktam, vagy Gyulai henteskolbászt. Olyat vegyél, ami szárazkolbász, de nem a legszárazabb, érted? :)
Még nagyon jó a Mangold mangalica kolbász is, ez előrecsomagolt, Spárban is lehet kapni.
5/6 anonim válasza:
Csak a Tescoban ne vegyél kolbászt!Az főzés után rághatatlan lesz.Ha lecsókolbászt veszel,az nem olyan jó.De a tetejére,ha nincs házitejfölöd,főzőtejszínt tegyél,mert ez " beleolvad" az egészbe,és ettől lesz jó szaftja.A bolti tejföl csak összeáll a tetején.
6/6 anonim válasza:
Szeletelt gyulaival a legfinomabb.
A krumplit érdemes "rössre" főzni mielőtt belerakod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!