A macaron nevű süti miért ilyen borzasztóan drága? Kóstolta már valaki?
Figyelt kérdés
Erről beszélek.
Én szeretném megkóstolni, főleg a levendulás meg a rózsás lehet érdekes, és nagyon is szépen mutat ez a süti, így minden színben.
Sopronban lakok, és eddig 1 cukrászdában láttam, de nem tudom megérteni, hogy mitől ilyen marha drága ez a süti....1 darab 350 FT volt amit én marhára sokallok.
Máshol is ennyi volt?
Vagy pl Sopronban lehet máshol is kapni?
Győrbe? Van ahol olcsó? Vagy boltban? (tesco...?)
Kóstolta már valaki? Milyennek értékelitek egy 10-es skálán?
2013. máj. 4. 09:31
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire aktuális még a kérdés, de Pécsen lehet kapni a Tescoban, a sütis pultnál, ahova a torták is ki vannak rakva. 1000 ft egy doboz, és kb 15-20 darab van benne. Vettem, de igazából annyira nem vagyok elájulva tőle, elég édes, 1-2 darab bőven elég. Nyilván ez a Tescos minőség, ha cukrászdában veszem, biztos finomabb.
12/13 anonim válasza:
Én személyem szerint imádom a macaront. Én magam szomtam sütni. Egrészt azért ilyen drága, mert a madulaliszt horror árban van, másrészt nagyon kényes sütemény. Ha például a tojást nem hagytuk "öregedni" 4-5 napig, hanem mondjuk 2 napig, már nem lesz jó. Ilyen kis dolgokon múlik, és nem is ritka eset az, hogy elrontják. Ezzel kárba mentek az alapanyagok, beleértve az értékes mandulalisztet. Egyébként ha magad sütöd meg, hosszú távon olcsóbb megoldás, és ráad az élvezetre az a tudat, hogy te gyártottad.
13/13 anonim válasza:
Biztos sok ételfesték a drága, amivel színezik. 2023-ban a budapesti adventi vásáron 6 db 6500 forint. Nem is vesz belőle senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!