Heti menü? Mit főztél a héten?
Zúzapörkölt nokedlivel
Rántott máj sült krumplival salátával
Csirke-sült lecsós alapon, párolt rizzsel, salátával = ez volt ma és lesz holnap is
Lesz még a héten kruplis tészta, karfiol leves
Volt még tojásos nokedli is salátával
Tojáspörkölt főtt tésztával, salátával
2-es vagyok!
Ezeket kb. a múlt hét péntek óta főztem, és ami lesz még a héten, az is benne, a krumplis tészta. Nem mindet az elmúlt 3 napban ettem. :))))
Hétfőn cvekedli
Kedd-szerda gulyásleves
Csütörtök-péntek rántott karaj sültkrumplival,kukorica salival
Szombat spenóttal töltött gombafejek rizzsel
Vasárnap még nem tudom
Még elég rövid volt a hét:)
hétfőn tejfölös krumplifőzelék volt fasírttal
tegnap, kedden pizzát sütöttem
Ma egy gazdag tárkonyos raguleves volt sok hússal, zöldséggel, tésztával, és sütöttem egy tepsi meggyes-csokis kakaóslepényt.
Holnap a maradék leves, de sütök mellé egy kevés tócsnit, mert a sütit már elosztogattam :)
Pénteken kukoricalisztbe forgatott sült hal lesz, amellé nem kell semmi más, csak sok szalvéta :)
Szombaton csülökből pusztapörkölt,ecetes, káposztával töltött almapaprikával.
vasárnap töltött csirkecombok, petrezselymeskrumplival, uborkasalátával, vagy fejes salátával, még nem tudom.
hétfő: vasárnapról maradt gulyásleves+hortobágyi husos palacsinta, így nem főztem hétfőn
Kedden főztem paradicsomlevest és rizibizit májjal
Ma csináltam paprikáskrumplit kolbásszal, virslivel+ ubisali
Ma csináltam holnapra krumplistésztát szintén ubisalival
Holnap ha hazajöttem csinálok paradicsomos húsgombócot, lekváros, dióspalacsintát
Pénteken pulykaraguleves, diós-lekváros rakottészta
szombat fahéjjas almaleves valniliás kekszel, baconbe tekert csirkemáj, csirkemell kukoricás rizzsel, ezersziget öntet, mákos meggyes, almás fahéjjas, túrósrétes, medvehgaymás túrós pogácsa(Anyák napja ünneplés lesz, jönnek anuykámék)
vasárnap ezekből ami marad vagy lehet ha marad túró csinálok egy túróstésztát azt majd megélátom vagy mákostésztá.:)
Nálatok mi lesz?
Jövőhéten tuti hogy lesz krumplifőzelék sült virslivel
kolbászos virslis krumplileves utána szerintem gofri vagy szilvásgombóc
lesz főtt krumpli tojással és sóska
Tócsni reszelt sajttal
krumplipüré rántott hússal, ubisali
(most pakoltam ki a kamrát van még 10 kg krumplim, de már öreg szegényke muszáj elhasználnom, lehet egy prószát is csinálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!