Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Heti menü? Mit főztél a héten?

Heti menü? Mit főztél a héten?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Hétfőn zöldbabfőzelék tócsnival, tegnap tökfőzelék volt pörkölttel, ma pulykaleves és sztrapacska.
2013. máj. 1. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Zúzapörkölt nokedlivel

Rántott máj sült krumplival salátával

Csirke-sült lecsós alapon, párolt rizzsel, salátával = ez volt ma és lesz holnap is

Lesz még a héten kruplis tészta, karfiol leves

Volt még tojásos nokedli is salátával

Tojáspörkölt főtt tésztával, salátával

2013. máj. 1. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

2-es vagyok!

Ezeket kb. a múlt hét péntek óta főztem, és ami lesz még a héten, az is benne, a krumplis tészta. Nem mindet az elmúlt 3 napban ettem. :))))

2013. máj. 1. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Hétfőn eper krémleves roston sült lazaccal hercegnő burgonyával, kedden barack krémleves bolognai spagettivel, ma ebédre hamburgert ettünk egy kedves ismerősünknél, este pedig steak bárba megyünk. Csütörtökön valószínűleg rukkola krémleves lesz és fűszeres csirkemellfilé, mellé valamilyen grillezett zöldség köret. Pénteken este vendégeink jönnek, így harcsapaprikás fog készülni bográcsban, mellé túrós csusza. Ebből valószínűleg marad szombatra is. Szombaton elmegyünk egy kicsit wellnessezni, így a kajára nem lesz gondom. Vasárnap pedig majd improvizálok valamit, még nem tudom, hogy mit fogok készíteni.
2013. máj. 1. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn cvekedli

Kedd-szerda gulyásleves

Csütörtök-péntek rántott karaj sültkrumplival,kukorica salival

Szombat spenóttal töltött gombafejek rizzsel

Vasárnap még nem tudom

2013. máj. 1. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Még elég rövid volt a hét:)

hétfőn tejfölös krumplifőzelék volt fasírttal

tegnap, kedden pizzát sütöttem

Ma egy gazdag tárkonyos raguleves volt sok hússal, zöldséggel, tésztával, és sütöttem egy tepsi meggyes-csokis kakaóslepényt.

Holnap a maradék leves, de sütök mellé egy kevés tócsnit, mert a sütit már elosztogattam :)

Pénteken kukoricalisztbe forgatott sült hal lesz, amellé nem kell semmi más, csak sok szalvéta :)

Szombaton csülökből pusztapörkölt,ecetes, káposztával töltött almapaprikával.

vasárnap töltött csirkecombok, petrezselymeskrumplival, uborkasalátával, vagy fejes salátával, még nem tudom.

2013. máj. 1. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

hétfő: vasárnapról maradt gulyásleves+hortobágyi husos palacsinta, így nem főztem hétfőn

Kedden főztem paradicsomlevest és rizibizit májjal

Ma csináltam paprikáskrumplit kolbásszal, virslivel+ ubisali

Ma csináltam holnapra krumplistésztát szintén ubisalival

Holnap ha hazajöttem csinálok paradicsomos húsgombócot, lekváros, dióspalacsintát

Pénteken pulykaraguleves, diós-lekváros rakottészta

szombat fahéjjas almaleves valniliás kekszel, baconbe tekert csirkemáj, csirkemell kukoricás rizzsel, ezersziget öntet, mákos meggyes, almás fahéjjas, túrósrétes, medvehgaymás túrós pogácsa(Anyák napja ünneplés lesz, jönnek anuykámék)

vasárnap ezekből ami marad vagy lehet ha marad túró csinálok egy túróstésztát azt majd megélátom vagy mákostésztá.:)

Nálatok mi lesz?

Jövőhéten tuti hogy lesz krumplifőzelék sült virslivel

kolbászos virslis krumplileves utána szerintem gofri vagy szilvásgombóc

lesz főtt krumpli tojással és sóska

Tócsni reszelt sajttal

krumplipüré rántott hússal, ubisali

(most pakoltam ki a kamrát van még 10 kg krumplim, de már öreg szegényke muszáj elhasználnom, lehet egy prószát is csinálok:)

2013. máj. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!