Töltött krumplit szeretnék sütni. Hogyan készítsem el a tölteléket?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Teljesen jót írt az első, én is hasonlót szoktam, csak fasírthúsból. kenyér helyett a kivájt krumplit szoktam hozzákeverni.
de meglévőkből is nagyon jó tölteléket tudsz darálva készíteni (vagy nagyon apróra vágva) a krumpli belsejét is tedd bele.egy tojással is összefogathatod. a krumpli aljából vágj le egy vékonyka lapot, így egyenesen állnak majd a tepsiben. ha a kolbász nem elég fűszeres, egy kis reszelt hagymát is tehetsz még bele. a végén a tejfölös locsolás és bőven sajt.
ha máskor is akarsz majd csinálni töltöttkrumplit, a hagymás-gombás-sonkás-tejfölös töltelék is isteni finom benne.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha a kikapart krumplimaradékot apróra vágott főtt tojással, pici vajjal, tejföllel, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, vagy apróra vágott zöldhagymával ízesíted = ez is jó.
Ahány töltelék-féle, annyi kaja! Nem lesz unott! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!