Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van 5 idared almám. Kolesz...

Van 5 idared almám. Kolesz körülmények között mit csinálnátok belőle?

Figyelt kérdés
Sajnos már nem túl frissek, otthonról sokat kaptam, már almaundorom van csak úgy megenni őket :S Valami egyszerű receptet tudtok mondani, ami megvalósítható belőlük? (előre szólok: vega vagyok :D)

2013. ápr. 28. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

csak ne legyen műanyag füle!


(papírdobozban milyen lehet sütni ?)

2013. ápr. 29. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Dobjatok össze egy kis pénzt páran, a tescóban pl 1000-1200 ft körül már lehet kapni vékony bevonatos tepsit. nem csúcsminőség az biztos, de 1-2 évet biztosan kibír.

egy csomag sütőpapír, és bármikor nekiálhattok egy közös sütisütésnek.

a bögrést ne próbáld lábasban, mert olyan vajtag lesz a tésztája, hogy ítéletnapig sem sülne át.

Régen mi is sütöttünk vékonyfalú lábasban piskótát, de abban max 6 kanál liszt volt,plusz felvert tojáshab, az tényleg könnyen átsült benne. ez a kevert a piskótánál sűrűbb, nehezebb tészta, ennek muszáj elterülnie. így is magas lesz, éppen emiatt a lábas kicsi neki.

A tepsit pedig a sütin kívül más tepsis kajákhoz is használhatjátok közösen, húsosan vagy hús nélkül, ahogy te szereted:) sok tepsis rakott zöldségféle is van, szóval biztosan ki tudnád használni.

2013. ápr. 29. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:

én régen almás jégkrémet csináltam, kánikulában jólesett


1. reszeld le az almát

2. ízlés szerint fűszerezd (cukor, fahéj, szerecsendió) vagy adj hozzá mazsolát, mandulát, kókuszreszeléket stb.

3. töltsd ki műanyag üres joghurtospohárkákba

4. szúrj bele pálcikát (ha nincs, egy kiskanál is megteszi, lényeg, hogy belefagyjon és tudd tartani

5. mélyhűtőbe min. 5-6 órára, hogy jól megfagyjon


torkodra vigyázz, tényleg jeges jégkrém!

2013. ápr. 29. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Ilyesmit (más gyümölcsökkel is ) én is szoktam készíteni, csak én joghurttal keverem össze, és csak kásásra fagyasztom, illetve ha kőkeményre fagyott hagyom kásásra kiolvadni.Tényleg finom és egészséges "jégkrém ".
2013. ápr. 29. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!