Van 5 idared almám. Kolesz körülmények között mit csinálnátok belőle?
csak ne legyen műanyag füle!
(papírdobozban milyen lehet sütni ?)
Dobjatok össze egy kis pénzt páran, a tescóban pl 1000-1200 ft körül már lehet kapni vékony bevonatos tepsit. nem csúcsminőség az biztos, de 1-2 évet biztosan kibír.
egy csomag sütőpapír, és bármikor nekiálhattok egy közös sütisütésnek.
a bögrést ne próbáld lábasban, mert olyan vajtag lesz a tésztája, hogy ítéletnapig sem sülne át.
Régen mi is sütöttünk vékonyfalú lábasban piskótát, de abban max 6 kanál liszt volt,plusz felvert tojáshab, az tényleg könnyen átsült benne. ez a kevert a piskótánál sűrűbb, nehezebb tészta, ennek muszáj elterülnie. így is magas lesz, éppen emiatt a lábas kicsi neki.
A tepsit pedig a sütin kívül más tepsis kajákhoz is használhatjátok közösen, húsosan vagy hús nélkül, ahogy te szereted:) sok tepsis rakott zöldségféle is van, szóval biztosan ki tudnád használni.
én régen almás jégkrémet csináltam, kánikulában jólesett
1. reszeld le az almát
2. ízlés szerint fűszerezd (cukor, fahéj, szerecsendió) vagy adj hozzá mazsolát, mandulát, kókuszreszeléket stb.
3. töltsd ki műanyag üres joghurtospohárkákba
4. szúrj bele pálcikát (ha nincs, egy kiskanál is megteszi, lényeg, hogy belefagyjon és tudd tartani
5. mélyhűtőbe min. 5-6 órára, hogy jól megfagyjon
torkodra vigyázz, tényleg jeges jégkrém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!