Mit főzek holnap?
burgonyás sertésragut
Melyik része a disznónak amúgy? Mert nem mindegy.
attol függ milyen hús
de csinálj krumplis tésztát, azt mindenki szereti :) (legalábbis felénk :) )
1. Süsd meg a combot natúr-szeletnek. Ha nem tudod szeletben és kiklopfolni, szoktam csíkokra vágni és úgy forgatom lisztbe, akkor nem kell klopfolni. :)))
2. A zsír (olaj) nagy részét öntsd le a lábasból, az ott maradt részbe: tejfölbe kavarj borsot, zúzott fokhagymát/reszelt sajtot (amit akarsz), símára kavarj bele lisztet. Ezt főzd bele a zsírmaradékba, legyen a kezed ügyében egy adag hidegvíz, mert a besűrített zsír, olaj kívánni fogja a hígítást.
3. Amikor úgy látod, hogy már elegendő a mártásod, a husit rakd vissza bele, rotyogtasd össze. Ezáltal a husi visszapuhul.
4. Köretnek főtt/párolt rizst készíthetsz hozzá.
Ha nem akarsz tejfölös-mártást, akkor készíts egy lecsó-alapot (hagyma, zöldpaprika, paradicsom) és abba rakd bele a kisütött husit. Ez esetben kockára vágott sült-krumplit, vagy sós vízben főzött hasábburgonyát szoktam mellé köretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!